Circuits esportius per a la gent gran a la ciutat

Circuits esportius per a la gent gran a la ciutat

A mesura que ens fem grans cal seguir practicant esport de manera regular, ja que fer exercici físic és indispensable per envellir saludablement i mantenir una vida activa i plena. No obstant això, amb l’edat cal adaptar les pràctiques corporals, reordenar-les i canviar-les.

Per això, Barcelona disposa d’una trentena d’instal·lacions específiques per a gent gran, amb les quals els usuaris poden millorar la forma física (l’equilibri, la mobilitat articular, el control postural, la coordinació dinàmica general i l’habilitat oculomanual), incrementar l’autonomia en la pràctica de l’exercici físic i millorar l’estat i la percepció de la salut. Les instal·lacions estan pensades per conservar l’equilibri, guanyar elasticitat, prevenir les caigudes de repetició i millorar les possibilitats de fer determinats moviments, necessaris per a la realització de les activitats de la vida diària.

Dinamització dels circuits

Acaba el curs també per a la gent gran als circuits gimnàstics i lúdics que hi ha arreu de la ciutat, instal·lats per l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre la gent gran. Hi ha uns espais que ofereixen dinamitzacions periòdiques amb monitors especialitzats, un servei del qual es pot beneficiar la ciutadania fins al 29 de juliol de 2016.

Per fer ús d’aquest servei no cal inscriure-s’hi prèviament, excepte a les dinamitzacions del districte de l’Eixample, aquí trobareu tots els horaris i detalls de les dinamitzacions dirigides. És recomanable portar roba còmoda i calçat esportiu. A l’hivern cal anar més abrigat, i a la primavera i a l’estiu es recomana portar gorra. Trobareu més informació sobre activitats suaus per a gent gran al web del programa “Troba’t B”.

 

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets SocialsContactaAvís legal Accessibilitat