Conveni entre l'IMSS i Barcelona Activa per enfortir la coproducció del Programa Làbora

Conveni entre l'IMSS i Barcelona Activa per enfortir la coproducció del Programa Làbora

L’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) i Barcelona Activa han signat un conveni per a enfortir la coproducció del Programa Làbora, projecte público-social d’inserció de col·lectius vulnerables de la ciutat.

L’objectiu del mateix és augmentar la col·laboració en el desplegament, el seguiment tècnic i l’avaluació durant el 2017. L’IMSS liderarà la part estratègica i Barcelona Activa n’executarà la part operativa.

El Programa Làbora és una de les diverses iniciatives que actualment desenvolupa l’Ajuntament  de Barcelona a través de l’Estratègia per l’Ocupació de Barcelona 2016-2020, dissenyada per Barcelona Activa.

Sobre el Programa Làbora

El Programa Làbora, iniciat a finals de 2014, és un projecte per al foment de l’ocupació de les persones en situació de vulnerabilitat, impulsat per l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS), i dissenyat i gestionat en col·laboració amb ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya), Creu Roja, i del teixit empresarial de la ciutat.

El projecte, facilita que empreses i entitats tinguin accés a una borsa de candidatures on, ben segur, hi trobaran la persona que millor s’ajusta a les seves necessitats de contractació laboral. La orientació, la formació i l’acompanyament que es fa de cada persona, sempre seguint els criteris d’ocupació per competències, són la garantia del seu èxit. El Làbora vincula l’empresa a un programa amb compromís i responsabilitat social que afavoreix la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets SocialsContactaAvís legal Accessibilitat