El Concurs per la imatge del Dia internacional de les persones amb discapacitat ja té proposta guanyadora

El Concurs per la imatge del Dia internacional de les persones amb discapacitat ja té proposta guanyadora

El nom de la persona guanyadora s'anunciarà el 7 d’octubre en un acte obert a tothom que tindrà lloc a l’auditori de l’Escola Massana

Avui 12 de juliol el jurat del II Concurs per la imatge del Dia Internacional de les persones amb discapacitat ha escollit la proposta guanyadora, entre les 28 que s’havien presentat.

El jurat, que inclou mirades de persones amb discapacitat, del món del disseny i de la comunicació, ha valorat l’esforç creatiu de les persones participants per mostrar gràficament els valors d’inclusió i de diversitat i per fer-ho d’una manera accessible.

Coneix els membres del jurat.

5 deles 28 propostes han estat descartades per no complir els requisits tècnics malgrat haver mantingut converses amb els autors i les autores per intentar incloure-les al concurs. Així, avui s’han valorat 23 propostes de disseny seguint els criteris que s’especifiquin a les bases i tenint en compte la versió de la imatge en color, en blanc i negre i la descripció que cada una de les persones o grups participants ha presentat per argumentar la proposta. En una primera volta s’han seleccionat 7 imatges, sobre les quals s’ha generat un debat enriquidor i fructífer entre els diferents professionals i representants de les entitats de persones amb discapacitat, que ha conclòs amb un veredicte. A més del primer i el segon premi, el jurat ha decidit també donar un accèssit.

El disseny guanyador i la resta de premiats es coneixerà el 7 d’octubre en un acte que tindrà lloc a l’auditori de l’Escola Massana i que estarà obert a tothom.

El disseny guanyador serà la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat d’aquest any que se celebra el 3 de desembre. Des de l’Ajuntament es farà una àmplia difusió de la imatge guanyadora a través del seu ús a díptics, tríptics, cartells, banderoles i a les xarxes socials.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat