El SAIER atén urgències socials durant l’estat d’alarma

El SAIER atén urgències socials durant l’estat d’alarma

24/03/2020 - 13:56

El Servei d’Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats (SAIER) de Barcelona obre de dilluns a divendres al carrer Font Honrada, 10, durant l'estat d'alarma per la Covid-19 per atendre urgències.

Com a mesura de prevenció per evitar la propagació de la Covid-19, el Servei d’Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats (SAIER) només atendrà situacions d’urgències socials de 9 a 13 h i jurídiques de 9 a 15 h. El servei es presta al c/ Font Honrada, 10, de dilluns a divendres.

Es prestarà servei de manera presencial, sense necessitat de cita prèvia, en casos d’urgència i durant aquest període de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. Fins a nou avís, les seus del carrer Tarragona, 141, i del carrer Paral·lel, 202, romandran tancades.

Les persones amb cita afectades per aquesta mesura excepcional seran contactades per reprogramar la visita.

Equipament de referència per a les persones nouvingudes

El SAIER és un servei municipal que ofereix informació i assessorament sobre immigració, refugi, emigració i retorn voluntari a qualsevol persona que visqui a la ciutat. L’Ajuntament de Barcelona comparteix amb diferents entitats la gestió d’aquest servei públic, gratuït i especialitzat.

L’any passat el SAIER va atendre gairebé 21.000 persones, un 6% més que l’any anterior i un 81% més que fa cinc anys.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de VidaContactaAvís legal Accessibilitat