Mostra de turisme juvenil de Barcelona

Mostra de turisme juvenil de Barcelona

01/04/2016 - 11:01

 

Si t’agrada viatjar, aquesta és la teva oportunitat! Del 5 al 21 d’abril arriba la 32a Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona, organitzada pels Punts d’Informació Juvenil de la ciutat.

La Mostra et dóna idees per viure el món a la teva manera i et convida a participar d’un seguit de xerrades, projeccions i exposicions a càrrec de professionals del sector turístic, de reconeguts blocaires i de viatgers amb experiència. També pots gaudir de recursos com l’assessoria de turisme, tramitació de carnets, viatgeteca i punt d’intercanvi de llibres. I si t’agrada la fotografia participa als concursos de fotografia InstanRail i el Meu pitjor souvenir.

Ara és un bon moment per visitar el Punt d’Informació Juvenil del teu barri o districte, i conèixer les activitats de la Mostra. El Punt d’Informació Juvenil Garcilaso – Sant Andreu organitza:

INAUGURACIÓ: Descobreix el Marroc, dibuixa amb henna i degusta tè
Dimarts 5 d’abril a les 18h
Descobreix el Marroc, un dels països més propers i exòtics al nostre, apropa’t a la seva cultura, perd la por i anima’t a viure’l! Et donarem consells i t’explicarem curiositats de diferents ciutats del país que cal conèixer. Rodrigo Moreno, soci fundador de Travel Xperience, una empresa que es dedica al disseny de viatges amb diversitat funcional explicarà el seu testimoni i per tancar l’activitat es realitzarà un taller de henna acompanyat de tès i pastes del Marroc.

Ruta a peu per Barcino
Dimarts 19 d’abril a les 11h
Marta Martínez, llicenciada en Història, ens convida a una ruta en què podrem conèixer el nostre passat i entendre’l. Un itinerari en què imaginarem la Barcelona antiga, Barcino, una ciutat fundada per Roma entre els anys 14- 10 a.C. i de la qual encara avui en dia és possible visitar-ne algunes restes arquitectòniques. Passejant per meravellosos carrers del barri antic i gràcies a un fabulós joc d’imatges en 2D i 3D, ens traslladarem a un viatge cap al passat. Coneixerem qui habitava la nostra ciutat, per què Roma es va interessar per aquestes terres, qui eren els indígenes i els romans, d’on vénen molts dels noms que encara ara utilitzem, com era exactament la nostra ciutat ara fa 2.000 anys… En definitiva, aquest serà un recorregut increïblement emocionant, no sols per la quantitat d’informació de l’època sinó pel magnífic grau de conservació de les restes que trobarem.

Inscripcions: Al Punt d’Informació Juvenil Garcilaso – Sant Andreu (Espai Jove Garcilaso)

Trobareu tota la informació a: bcn.cat/mostraturisme

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat