Oberta una nova convocatòria dels Premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social

Oberta una nova convocatòria dels Premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social

08/04/2024 - 12:42

Del 8 d’abril al 6 de maig ja es poden presentar les candidatures als Premis Montserrat Roig, que arriben a la setena edició consecutiva amb aquest nom i promouen la informació periodística de qualitat sobre temes socials de la ciutat.

La nova edició dels Premis Montserrat Roig manté les quatre categories de les edicions anteriors: periodisme social, comunicació social, promoció de la investigació periodística i el premi especial del jurat, i la mateixa dotació econòmica de l’edició anterior: 45.000 euros.

Requisits 

Els projectes que es presentin a les categories de periodisme social o comunicació social s’han d’haver publicat, emès o difós entre l’1 de gener de 2023 i el 31 de desembre de 2023.

Pel que fa als projectes d’investigació periodística, disposen d’un termini màxim d’un any a partir de la data d’atorgament del premi. En aquesta categoria es proposa que els treballs d’investigació es desenvolupin preferentment en l’àmbit de la cobertura de necessitats bàsiques, l’atenció a la petita infància, la participació ciutadana, les cures a les persones o els efectes de la bretxa digital.

Els treballs han de tenir la ciutat de Barcelona com a eix temàtic, tant pel que fa al tema tractat com pel que fa al públic objectiu o el marc d’incidència. Al web trobareu tota la informació sobre els Premis Montserrat Roig i el procés d’inscripció.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de VidaContactaAvís legal Accessibilitat