Presentació del Programa Làbora en el grup de treball sobre Ocupació d’Eurocities

Presentació del Programa Làbora en el grup de treball sobre Ocupació d’Eurocities

Jordi Gusi, gerent d’ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), va presentar el passat 7 d’octubre en nom de les federacions que conformen el Programa, l’estratègia d’Intervenció i Metodologia del Programa Làbora en el marc de la Jornada de treball sobre Ocupació de la xarxa de ciutats Eurocities, organitzada per Barcelona Activa. L’objectiu principal d’aquesta jornada ha estat compartir les estratègies i iniciatives d’ocupació de la ciutat de Barcelona en els mercats de treball inclusius i l’ús de les clàusules socials en la contractació pública.

En la presentació, Gusi ha destacat que el Programa Làbora reuneix als agents i professionals amb major coneixement de l’ocupació de la ciutat de Barcelona”, recordant que es tracta d’una estratègia compartida per la qual s’ha apostat entre els agents públics, privats i el tercer sector, per tal de millorar de forma conjunta tant l’empleabilitat com l’ocupació dels col·lectius en risc d’exclusió. D’altra banda, Gusi ha remarcat “la importància de seguir treballant en base a una visió estratègica comuna”, i a la actual relació de confiança i transparència existent entre els principals agents implicats.

La jornada ha comptat amb la benvinguda del primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, i de la directora general de Barcelona Activa, Sara Berbel, així com de la intervenció del director executiu d’Estratègies d’Ocupació de Barcelona Activa. L’obertura de la sessió ha anat a càrrec de Pia Hellberg Lannerheim, directora del grup de treball sobre ocupació d’Eurocities.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets SocialsContactaAvís legal Accessibilitat