Un Pregó dels Infants molt mogut

Un Pregó dels Infants molt mogut

20/11/2019 - 18:02

Un any més els infants de la ciutat han rebut l’encàrrec de preparar el pregó que donarà inici a les Festes de Santa Eulàlia. Durant els propers mesos hauran de treballar i reflexionar sobre la mobilitat, i el resultat d’aquests treballs serà la base per redactar col·lectivament el pregó.

En aquesta edició els infants hauran de reflexionar sobre la mobilitat a la ciutat i com incideix en el medi ambient i la salut. Analitzaran com es desplacen per Barcelona i les alternatives de transport que tenen, i així podran suggerir propostes de millora de la mobilitat per aconseguir una ciutat més sostenible i saludable. També hauran de pensar com s’adapta la ciutat a les seves necessitats per oferir-los espais segurs, que facilitin el joc i que s’ajustin a la diversitat.

Amb els resultats dels treballs, els infants redactaran col·lectivament el pregó de les festes d’hivern de la ciutat, les Festes de Santa Eulàlia.

El pregó és una activitat que dona veu als infants de tercer, quart i cinquè de primària, que d’aquesta manera s’endinsen en el funcionament de les institucions públiques.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBIContactaAvís legal Accessibilitat