Revista Barcelona Societat

Revista de coneixement i anàlisi social

Revista Barcelona Societat

Revista Barcelona Societat

La revista Barcelona Societat va néixer a l’any 1993 amb la voluntat de ser un instrument de difusió dels estudis i investigacions socials relacionats directament amb la ciutat de Barcelona, al servei de la tasca que realitzen persones expertes i professionals que des de l'àmbit acadèmic o des de la gestió pública, des del nivell polític o tècnic, des del sector públic, privat o associatiu intervenen en les polítiques socials de benestar, igualtat i qualitat de vida.

Barcelona Societat és una publicació que fa una opció per la informació transformada en coneixement útil i transferida d’una forma accessible, i no només per l’anàlisi i la interpretació teòrica dels fenòmens i processos socials, sinó com a eina per a la planificació i la gestió de serveis.

Per aquest motiu la revista recull principalment estudis propis i altres recolzats en fonts estadístiques municipals o d’altres organismes i administracions. També està oberta a la col·laboració d’experts i investigadors d’altres institucions, administracions i entitats, centres d’estudi i universitats, que amb la seva tasca de recerca contribueixin al coneixement de la realitat social de la ciutat de Barcelona. I incorpora el saber de professionals, d’equips, entitats, associacions...

En la nova etapa, Barcelona Societat s’ha de convertir també en una eina per documentar les pràctiques innovadores en matèria de polítiques socials a la ciutat que ja s’estan portant a terme, per projectar les experiències dins i fora de la ciutat, i fer-les extensibles i adaptables a altres realitats.

Ajuntament de BarcelonaÀrea de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de VidaContactaAvís legal Accessibilitat