• Inici
  • / Equipaments ambientals

Equipaments ambientals

Equipaments i Barris + Sostenibles

El programa Barris + Sostenibles comparteix la visió estratègica de ciutat amb cada territori, per tal que hi hagi la màxima coherència entre les polítiques que s’impulsen, l’acció municipal en el districtes i barris i els missatges que arriben a la ciutadania.

Mitjançant referents territorials i a través d’intervencions de proximitat, s’impulsa la cultura de sostenibilitat, s’apodera al veïnat i es faciliten oportunitats i eines per implicar-se en projectes concrets per la millora del barri i de la ciutat.

Un dels recursos més visibles a peu de carrer són els diferents equipaments públics generadors d’activitats per a totes les persones interessades en implicar-se en la sostenibilitat al seu territori.

Espais on es programen activitats, tallers, xerrades, recursos i estratègies per promoure la participació i apoderament de tota la ciutadania per fer uns Barris més sostenibles i amb ells una ciutat més habitable.

La programació de les properes setmanes es pot consultar al web de l’Agenda+Sostenible.

A Barcelona hi ha equipaments de ciutat amb una oferta genèrica per a tots els ciutadans i d’altres equipaments de districte més adreçades a la realitat de cada barri:

Els equipaments ambientals de districtes per intervenir de manera més directa als territoris:

Equipaments d’Educació Ambiental

Filtra per

Filtra per

0 resultats a la cerca

Map