5 plans per sumar-te a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus durant el cap de setmana

22/11/2019 - 14:41 h

Durant La Setmana Europea de la Prevenció de Residus, arreu d'Europa es duen a terme accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. Implica-t'hi participant en alguna de les activitats que et proposem: des de participar a tallers de decoració nadalenca amb materials reciclats fins a aprendre a fer compost!

1.Taller de decoració nadalenca

S’apropen les festes de Nadal i no tens decoració? No et preocupis! Aquest dissabte et proposem un Taller de Decoracions de Nadal amb material reciclat. Més informació.

2. Compostatge comunitari en família

Aquest dissabte descobreix els secrets del compostatge amb un taller informatiu i pràctic a l’Aula Ambiental Bosc Turull. Aprendràs a fer compost amb les restes orgàniques de casa per obtenir un adob natural beneficiós per a les plantes i descobriràs quins són els principis bàsics d’un hort urbà. Més informació.

3. ‘Renova la teva roba’: Xarxa de recollida i mercat d’intercanvi de roba al Centre Cívic Sant Martí

Renova és una iniciativa per fomentar la prevenció de residus, el consum conscient i responsable, promoguda per entitats i associacions amb el suport de l’Ajuntament. Aquest dissabte porta la teva roba i els teus punts (renoves) al Centre Cívic Sant Martí i podràs bescanviar-la per la que més t’agradi. Més informació.

4. DRAP-ART’19. 23è Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya

Aquest dissabte, en el marc del DRAP-ART’19, el 23è Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya, podràs gaudir d’una visita guiada i una trobada amb l’artista Álvaro Soler-Arpa al Museu Marítim de Barcelona. Més informació.

5. Reparació de mòbils i tauletes

Estàs fart de canviar de mòbil? La teva tauleta t’està fent la vida impossible perquè no et funciona una tecla? Vols combatre l’obsolescència programada? L’assecador t’ha deixat de funcionar? No t’amoïnis, té solució. Porta els teus aparells electrònics o petits electrodomèstics a la festa de la reparació d’aquest diumenge a La Fàbrica del Sol i podràs aprendre a reparar-los amb un expert. Més informació.