5 plans per un cap de setmana més verd

14/02/2020 - 14:17 h

No sabeu què fer aquest cap de setmana? Visitar els nous jardins d'Agustí Centelles, apuntar-vos a una passejada per l'entorn natural del riu Besòs o visitar la instal·lació Big Bang Building Light al Pavelló Mies Van der Rohe són algunes de les opcions que us proposem!

Inauguració dels jardins d’Agustí Centelles

Aquest dissabte 15 de febrer no us podeu perdre la inauguració dels nous jardins d’Agustí Centelles a l’Eixample Esquerra. L’acte començarà a les 11 hores del matí amb tallers familiars i la projecció de dos vídeos. Si hi aneu, també podreu jugar amb la instal·lació acústica El Jardí de les Respostes: la crisi climàtica i gaudir de l’animació musical del grup Ambauka. Més informació.

Vermut climàtic a La Fàbrica del Sol

Per tancar el cicle sobre l’emergència climàtica, aquest dissabte d’11:30 a 13:30 La Fàbrica del Sol organitza un vermut aperitiu amb diversos referents municipals que compartiran la seva experiència en l’elaboració i aplicació de la Declaració d’Emergència Climàtica. Més informació.

Big Bang Building Light! a la Fundació Mies Van der Rohe

En el marc del Festival Llum BCN d’enguany, la Fundació Mies van der Rohe presenta la intervenció Big Bang Building Light! de l’artista barceloní Mario Pasqualotto. La instal·lació proposa ressaltar amb línies i punts de llum els principals elements arquitectònics del pavelló. Podeu visitar-la el dissabte o el diumenge de 18:30 a 20:00 hores. Més informació.

V Passeig per l’entorn natural del riu Besòs

Si us ve de gust caminar i gaudir de la natura, apunteu-vos al passeig que organitza l’Aula Ambiental de Sant Andreu per redescobrir l’entorn natural del riu Besòs i acostar-nos una mica més a aquest indret encara desconegut per a moltes persones. El recorregut sortirà el diumenge a les 10 del matí de la Lloca de Trinitat Vella i Bon Pastor. Més informació.

Exposició “La Patagònia, un confí austral”

El dissabte durant tot el dia i el diumenge al matí podeu visitar l’exposició del fotògraf Alberto Franke sobre les zones rurals de la Patagònia Austral Argentina al Centre Cívic Can Deu. Les diferents obres de l’artista mostren els paisatges naturals, els personatges i la vida rural en aquests immensos territoris surenys. Més informació.