Afectacions al servei del TRAM per actuacions de millora de l’arbrat

29/05/2020 - 16:46 h

A partir del proper dimarts 2 de juny, la Línia T4 del Trambesòs tindrà afectacions al servei a causa de treballs a l’arbrat en un tram del seu recorregut. Durant aquest període es faran tasques de poda dels plàtans del carrer Wellington amb l’objectiu d’augmentar la seguretat de l’arbrat de la zona. Per dur-les a terme amb les màximes garanties de seguretat, els treballs es realitzen en horari diürn i s'haurà de retirar l'electricitat a la catenària del tramvia, que passa pel carrer de Wellington.

Del 2 al 5 de juny, entre les 8.00 i les 21.00 hores s’efectuarà un tall de servei i circulació del tramvia de la Línia T4, entre les estacions de Ciutadella/Via Olímpica i Glòries.

La línia continuarà funcionant entre les estacions de Glòries i Sant Adrià i fora de l’horari dels treballs (entre les 5.00 i les 8.00 hores i entre les 21.00 i les 24.00 hores) en tot el seu recorregut.

Mentre duri el tall i l’afectació al servei es proposen les següents alternatives de transport a les persones usuàries afectades:

  • Bus V21, pel desplaçament del tram entre Glòries i Wellington (Parades: Marina-Monumental; Marina-Ribes; Metro Marina; Marina-Pujades; Marina-Ramon Turró; Vila Olímpica.). Amb el recorregut i l’horari actual de la línia, no es modifiquen horaris.
  • L4 metro per accedir Ciutadella-Vila Olímpica i Wellington, amb enllaços a Urquinaona (L1), Selva de Mar (T4) i Besòs (T5,T6)

Per donar la màxima informació a les persones usuàries de la línia, l’Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), TRAM i TMB, duran a terme una campanya informativa que inclourà avisos pels canals de comunicació propis: web, xarxes socials, app’s i megafonia, a banda de la cartelleria i els avisos a les parades.

Poda als arbres del carrer Wellington per incrementar la seguretat

L’Ajuntament de Barcelona ha programat actuacions de millora de l’arbrat al carrer Wellington els dies 2, 3, 4 i 5 de juny.

Es tracta d’una poda que es realitza cada quatre anys i té per objectiu augmentar la seguretat de l’arbrat. S’elimina el risc de trencament i caiguda d’arbres, així com les molèsties als edificis propers, i a qualsevol infraestructura existent (fanals, semàfors, catenàries, etc.), o a les instal·lacions del Zoo.

Les actuacions a realitzar consistiran principalment en:

  • Poda de branques seques, en mal estat o amb configuracions que suposin risc de trencament.
  • Poda de branques que puguin interferir amb la catenària.
  • Retirada de nius de cotorres amb perill de caiguda.
  • Tala d’arbres que estan en un mal estat general i que n’aconsella la seva eliminació.

Per dur a terme aquestes actuacions amb les màximes garanties de seguretat, els treballs es realitzaran en horari diürn i s’haurà de retirar l’electricitat a la catenària del tramvia, que passa per aquest carrer.