Afectacions de la mobilitat del 14 al 23 de febrer

14/02/2020 - 13:21 h

Les calçades que es veuran més afectades, ja que patiran talls totals, seran la Ronda de Dalt i l'Avinguda Joan XXIII.

Amb motiu de la urbanització de l’avinguda Joan XXIII (districte de Les Corts) els dies 16 i 17 de febrer, aquesta patirà un tall total de la circulació i els vehicles es desviaran, en sentit descendent pels carrers Menéndez Pelayo i Martí Franquès, i en sentit ascendent pels carrers Doctor Marañon i avinguda Diagonal.

Del 17 al 21 de febrer, per tasques de millora de l’enllumenat al carrer Penedès (districte de Gràcia), el tram entre els carrers Mariana Pineda i Martínez de la Rosa quedarà tallat i es desviarà la circulació pel carrer Diluvi, invertint el sentit de circulació entre la plaça Vila de Gràcia i el carrer Martínez de la Rosa.

Les nits de dimarts 18 i dimecres 19 de febrer, la Ronda de Dalt (districte d’Horta – Guinardó) patirà un tall total del trànsit en ambdós sentits entre la sortida 6 i l’entrada 5 en sentit Besòs, i en sentit Llobregat entre la sortida 5 i l’entrada 6.

Els dies 18 i 20 de febrer la zona de l’avinguda Icària (districte de Sant Martí) patirà afectacions. Per una banda, per treballs en el costat mar de la calçada, l’avinguda restarà tallada en el sentit  Besòs i la circulació es desviarà pel carrer Marqués de l’Argentera. Per altra banda, els treballs en el costat muntanya obligaran també a tallar aquesta part de la calçada, desviant la circulació pels carrers Ramon Trias Fargas, Dr. Aiguader,  Pla de Palau  i Marqués de l’Argentera.