Apps per una vida sense residus!

19/11/2019 - 12:33 h

Fa temps que coneixem la necessitat de disminuir la quantitat de residus que generem. Tanmateix, modificar els nostres hàbits no sempre és fàcil. Les noves tecnologies poden ser de gran ajuda en aquest procés de canvi.

En aquest sentit, les xarxes socials  han jugat un paper molt important en l’impuls i difusió de l’estil de vida ZeroWaste. Fins i tot s’han desenvolupat diferents aplicacions mòbils que permeten ajudar-nos en aquesta transformació cap a un estil de vida que eviti generar residus i malbaratar aliments.

Per tal de parlar de tots aquests temes i molts d’altres, a les 18. 30 h d’aquest dimecres tindrà lloc el debat entorn de la vida ZeroWaste, en el que responsables d’aplicacions mòbils i influencers #zerowaste com són Go Zero Waste, Lendi, Too Good To Go i Zero Waste Bcn  es trobaran a l’espai de consum responsable per presentar-nos idees i recursos per tal de portar un estil de vida lliure de residus i evitar el malbaratament de recursos.

Us podeu inscriure a l’activitat clicant al següent enllaç: inscripcions

Dia: Dimecres 20 Novembre

Hora: 18.30 – 20.15 h

Lloc: Espai Consum Responsable (Ronda Sant Pau 43-45, Sant Antoni – Barcelona)

Aquesta activitat s’ha programat en el marc de la Setmana Europea de la prevenció de residus que se celebra del  16 al 24 d’aquest mes. Podeu consultar  altres accions que tenen lloc a Barcelona per aquesta Setmana: