Arriba l’edició de tardor del ‘Renova la teva roba’

06/11/2020 - 13:49 h

Malgrat que la situació sanitària actual fa que sigui impossible la realització dels intercanvis presencials d'aquesta edició, el 'Renova la teva roba' d'aquesta tardor arriba carregat d'activitats en línia i amb un repte a les xarxes que té premi.

“Renova la teva roba” és una xarxa d’intercanvi de la roba que ja no fem servir, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

Es duu a terme a la primavera i a la tardor en diferents equipaments i entitats de la ciutat  hi pot participar tothom que ho vulgui.

La situació sanitària actual fa que sigui impossible la realització dels intercanvis presencials de l’edició d’aquesta tardor, però hem desenvolupat un catàleg d’activitats en línia que no us podeu perdre. A més, aquesta edició també comptem amb un repte virtual que detallem a continuació.

Concurs #FundaMascareta

A més, us convidem a participar en el concurs a Instagram #FundaMascaretaRenova. És molt fàcil i té premi!

Per formar part del repte, heu de seguir aquestes senzilles instruccions:

1- Agafeu roba que ja no utilitzeu.

2- Retalleu-la i transformeu-la en una funda per portar les vostres mascaretes.

3- Graveu un vídeo o feu-li una foto i pengeu-la al vostre mur d’Instagram.

4- Afegiu-hi el hashtag #FundaMascaretaRenova

Consulteu aquí les bases legals del concurs.

Categories i premi

El concurs té dues categories. Les persones guanyadores de cada categoria s’enduran 2 entrades per visitar els engranatges de la Font Màgica de Montjuïc.

1- Premi del jurat: Tres entitats que comparteixen valors amb el Renova escolliran la millor funda de mascareta. S’avaluarà el disseny de la funda, la reutilització de materials i l’originalitat de la publicació.

2- Premi del públic: La publicació que reuneixi més likes el dia de finalització del concurs serà la guanyadora d’aquesta categoria.

Calendari

La participació serà vàlida entre les 00:01 del 9 de novembre de 2020 fins a les 18:00 del 27 de novembre de 2020.

El dimarts 1 de desembre de 2020 s’anunciaran les publicacions guanyadores a través del perfil @lataula.coop.

Hashtags

Afegiu el hashtag #FundaMascaretaRenova a la vostra publicació per participar. Animeu-vos també a incloure altres etiquetes com #renovalaroba #renovalarobajove #PrevencioResidusBCN per arribar més lluny.