Cloenda del primer curs de l'Aula Viva

26/06/2018 - 10:08 h

Un raconet de l'avinguda Roma, davant de l'escola Els Llorers, s'ha convertit aquest curs en un acolorit jardí comestible que és alhora un aula a l'aire lliure. Aquest projecte de transformació urbana va néixer del la proposta “Escoles millorant el verd urbà” sorgida dels pressupostos participatius 2017 de l’Eixample i està coordinat per l'entitat Jardins d'Emma.

Coincidint amb la fi del curs escolar, integrants dels Jardins d’Emma han mostrat el projecte Aula Viva als pares dels alumnes de l’escola Els Llorers per explicar-los com va néixer el projecte i la seva finalitat educativa.

L’Aula Viva és un projecte molt innovador que ha transformat l’espai de l’avinguda Roma entre Viladomat i Comte Borrell en una zona d’horticultura urbana de la que tenen cura els alumnes de 5è i 6è de primària de l’escola Els Llorers.

Els infants aprenen i contribueixen a la transformació del seu entorn més proper i ho fan amb l’ajuda i l’acompanyament de la comunitat. En aquest espai, els alumnes han fet classes de medi natural amb els seus professors i, ara que el jardí ha crescut, les famílies i els veïns de la zona estan convidats a participar en el projecte regant i cuidant les plantes i recollint la collita.

Durant el proper curs s’afegiran al projecte el Camí Amic i altres centres com l’escola Auró.

Vols plantar, cuidar i recollir?
Tallers de participació oberta al barri
Més informació i contacte:
info@jardinsdemma.org