La Setmana d’Arquitectura 2018 ja escalfa motors

22/02/2018 - 12:04 h

La Setmana d'Arquitectura 2018 ha començat a escalfar motors amb una crida a la participació: si sou una entitat o institució i voleu formar part de la Setmana organitzant algun acte o activitat, teniu fins al 5 d’abril per presentar les vostres propostes.

L’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, impulsen la Setmana d’Arquitectura 2018, una iniciativa compartida que tindrà lloc en diferents escenaris de la ciutat del 10 al 20 de maig i que recollirà el llegat de la primera edició, celebrada el maig del 2017 a Barcelona.

Voleu participar?

La Setmana, que oferirà una extensa programació d’actes pensats per a tots els públics amb l’objectiu de posar en valor la importància de l’arquitectura en la vida quotidiana dels ciutadans, s’ha posat ja en marxa amb una crida a participar-hi adreçada a entitats i institucions representants de diferents disciplines socials, culturals i artístiques.

Així, si sou una entitat o institució i voleu participar en la Setmana d’Arquitectura 2018 organitzant alguna activitat que contribueixi a reflexionar sobre el valor del patrimoni arquitectònic per als seus ciutadans, ja podeu consultar les bases de la convocatòria actual per presentar-hi propostes.

Teniu fins al 5 d’abril per a presentar la vostra proposta.

Any Europeu del Patrimoni Cultural

Enguany la Setmana d’Arquitectura 2018 compta amb l’atractiu afegit de coincidir amb l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, que pretén fomentar l’intercanvi i la valoració del patrimoni cultural d’Europa com a recurs compartit de tots els europeus.