Moda ètica i sostenible al 'Re-Barcelona'

25/11/2019 - 16:07 h

El certamen Re-Barcelona neix amb la voluntat de fomentar la moda sostenible i ètica. Durant els dies 29 i 30 de novembre el festival reunirà al Disseny Hub Barcelona més de 30 professionals del sector.

Re-Barcelona esdevé així un punt de trobada i debat del sector internacional que convida a repensar els hàbits de consum.

El primer dia del certamen estarà dirigit a professionals de la indústria de la moda i servirà d’espai de divulgació de noves iniciatives, on els professionals podran compartir experiències i coneixement amb els millors experts nacionals i internacionals.

Per altra banda, durant tot el certamen hi haurà un espai obert a la ciutadania  pensat per a sensibilitzar els consumidors i acostar-los a uns hàbits de consum més responsables. Tot plegat, a través d’exposicions, tallers, projeccions i masterclasses.

L’esdeveniment està organitzat per Moda Sostenible Barcelona, la primera entitat de moda sostenible de tot l’Estat, i suposa el salt de l’entitat com a referent de la moda sostenible, a la vegada que situa Barcelona com a epicentre del sector a escala internacional.