Obertes les inscripcions als nous cursos 2020-21 del Centre de Formació del Laberint

14/09/2020 - 16:41 h

Com cada any, l’oferta està dividida en cursos de llarga durada per a aficionats, cursos monogràfics i cursos tècnics dirigits a professionals del sector.

El programa del Centre de Formació del Laberint té l’objectiu de difondre els coneixements i la gestió de la jardineria i la biodiversitat, tant per aficionats a la jardineria com a professionals del sector que puguin adquirir més experiència o especialitzar-se en diferents aspectes com  l’arboricultura, el disseny de jardins, l’horticultura, etc.

Els preus dels cursos són públics i s’ofereixen preus especials i descomptes, entre d’altres, a persones en situació d’atur, majors de 65 anys i per a matrícules a dos o més cursos. A més, les empreses poden bonificar la formació mitjançant la FUNDAE. Les inscripcions es poden fer a través de l’espai web del centre.

Els cursos s’adapten als diferents nivells de coneixements i sempre incorporen els últims avenços tècnics i ambientals. A més, les classes s’imparteixen en espais que faciliten el contacte de l’alumnat amb exemples pràctics, com els jardins del Laberint d’Horta, i també al Viver de Tres Pins, on es disposa de les eines i la maquinària necessàries, així com també visites a alguns dels espais de referència per al sector de la jardineria i el paisatgisme de Catalunya, com ara vivers, jardins privats i botànics.

El Centre s’adapta a les mesures covid-19

Les classes es preveuen principalment de manera presencial però s’adapten a la situació actual, amb mesures com la reducció dels aforaments de les aules i la definició de mesures de neteja, desinfecció i ventilació, etc. En cas que per motius d’emergència sanitària es donin de nou restriccions com el confinament, s’adaptaran aquelles formacions que ho permetin a formats a distància (per videoconferència o plataforma e-learning). Les formacions amb contingut pràctic quedaran ajornades o suspeses en funció del que permeti la situació que es pugui produir.

Més de 25 anys d’experiència en formació

El Centre de Formació del Laberint imparteix cursos sobre jardineria i paisatge des de 1993 i el passat 2018  va celebrar el seu 25è aniversari. L’edifici del Centre de Formació del Laberint també disposa d’una biblioteca de lliure accés especialitzada en jardineria, flora, disseny de jardins, horticultura, ecologia, arquitectura del paisatge, etc. Conté un fons bibliogràfic de gairebé 4.000 volums.

Més informació al web del Centre