Parcs i Jardins apropa la primavera a la ciutadania

16/04/2020 - 15:41 h

Els jardiners i jardineres de Parcs i Jardins que estan fent serveis essencials han fotografiat l'arribada de la primavera a la ciutat per fer-la arribar a la ciutadania.

Amb l’arribada de la primavera, els parcs i jardins comencen a estar verds i florits. Però, com que la ciutadania no els pot visitar, els jardiners i jardineres que estan fent serveis essencials, han intentat recollir com es veu la primavera a la ciutat per tal de fer-la arribar a totes les llars.

Parcs i Jardins, forma part dels serveis essencials de l’Ajuntament de Barcelona i, per tant, està oferint serveis mínims en cadascuna de les fases de l’estat d’alerta. Durant aquestes darreres setmanes estan treballant als espais verds de la ciutat més d’una seixantena de professionals de la jardineria.

Les tasques que estan duent a terme principalment són: la supervisió dels diferents espais verds, l’atenció d’urgències que es puguin donar als parcs i jardins i la revisió dels sistemes de reg. Alhora, s’està treballant en una revisió de l’estat dels espais verds per prioritzar les tasques que caldrà fer per quan la ciutadania pugui tornar a gaudir-ne.

I mentre fan aquestes tasques, han intentat plasmar algunes de les escenes primaverals més destacades dels parcs i jardins de la ciutat i les comparteixen amb la ciutadania per tal que pugui gaudir de la primavera encara que sigui a través d’una pantalla.

A través del compte de twitter d’Ecologia Urbana (@BCN_Ecologia) i sota el hashtags #Naturadesdecasa i #DonemPasAlVerd, es compartiran aquestes fotografies que inclouen des de les plantes més exòtiques dels Jardins de Mossèn Costa i Llobera, passant per la gespa ben verda del parc de l’Estació del Nord, els ànecs que fan vida al llac del parc de la Ciutadella, les jardineres florides del Passeig de Gràcia o els insectes pol·linitzadors que s’han apropat al Viver dels Tres Pins.