Portes obertes a la xarxa d’Horts Urbans

23/05/2019 - 12:46 h

La xarxa d'Horts Urbans de Barcelona és un programa destinat a les persones més grans de 65 anys de la ciutat, amb l'objectiu d'incorporar-los a activitats de millora mediambiental a través del conreu d'hortalisses, seguint els principis de l'agricultura sostenible i ecològica.

En el marc de la 4a Setmana de la Natura, que se celebra de l’1 al 9 de juny, l’Ajuntament de Barcelona obre les portes de la seva xarxa d’Horts Urbans  perquè tota la ciutadania s’hi apropi i els pugui conèixer més a fons.

La xarxa d’Horts Urbans de Barcelona és un programa de participació de l’Àrea de Medi Ambient obert a la participació de les persones més grans de 65 anys de la ciutat, amb l’objectiu d’incorporar-los a activitats de millora mediambiental a través del conreu d’hortalisses, seguint els principis de l’agricultura sostenible i ecològica.

Així, de l’1 al 9 de juny, el veïnat podrà visitar qualsevol dels horts de la ciutat, sigui el que hi hagi més a prop de casa o el que més li interessi.

Els dies de visita seran els següents:

  • Dissabtes 1 i 8 de juny i Diumenges 2 i 9 de juny: Hort de Can Mestres, Camí de Can Clos, 1-9.
  • Dilluns 3 de juny: Hort de Sant Pau del Camp, c. de Sant Pau número 99.
  • Dimarts 4 de juny: Hort de Sagrada Família (c. de Padilla, 99); Hort de Trinitat Vella (passeig de Santa Coloma, 60); Hort de Pedralbes (avinguda d’Esplugues, 111)
  • Dimecres 5 de juny: Hort de Torre Melina (Camí Torre Melina, 15); Hort de Collserola (c. de Carles Pirozzini, 2); Hort de Turull (passatge Turull, 10)
  • Dijous 6 de juny: Hort de Can Soler (carretera de l’Arrabassada, 114); Hort de Can Pujades (Camí de la Múrgola, 9); Hort de Can Peguera (c. de Camós, 3), i Hort de la Casa de l’Aigua (c. Garbí, 2).
  • Divendres 7 juny: Hort de l’Avi (c. Torrent del Remei, 2)

L’horari de visita de tots els horts serà de 10.00 a 13.00 hores.
Per anar-hi en grup, és necessari inscripció prèvia. Cal enviar un correu electrònic a: agriculturaurbana@bcn.cat.

Més informació.