Reciclar tecnologia en una vella nau modernista

12/09/2017 - 14:06 h

La Fundació Trinijove s'encarrega de la rehabilitació d'una nau modernista de propietat municipal que es convertirà en un centre de gestió i recuperació d'equips informàtics i tecnològics per cedir-los a entitats socials. A més, s'hi faran cursos per formar i inserir laboralment joves del districte.

La nau, de propietat municipal, es troba al carrer de Pujades, entre els carrers d’Àvila i de Badajoz, al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, i s’està reformant i adaptant per al nou ús, respectant-se els trets arquitectònics més valuosos.

Al seu interior, d’uns 600 metres quadrats, s’habilita un gran espai diàfan per a la gestió i el reciclatge dels equips obsolets i dues sales de formació per als cursos de reutilització i reciclatge de material informàtic, dirigit a joves del districte.

El regidor de Sant Martí, Josep Maria Montaner, ha afirmat: “La política d’inversió en el patrimoni industrial del 22@ no té precedents i permet que dins del districte es consolidi una ecologia de treball el més diversa possible i també tot tipus d’economia solidària.”