Una exposició amb els projectes presentats al concurs de la Model

17/11/2020 - 11:59 h

Com serà la Model del futur? Aquesta pregunta ja té resposta des de fa unes setmanes, quan es va conèixer que “Model, batega!” era la proposta guanyadora del concurs per a la transformació de l'antic centre penitenciari. Ara, una exposició a la Model permet conèixer de prop aquest projecte i la resta de propostes presentades al concurs.

“Model, batega!” és l’opció que, segons el jurat del concurs, millor resol el gran repte de transformar la presó en un nou pol d’equipaments i habitatge públic a l’Esquerra de l’Eixample, envoltat d’un gran parc urbà i zones verdes. Aquesta proposta, de l’equip tècnic Forgas Arquitectes SLP / Planas Esquius Segatti SCP, és l’estrella de l’exposició que s’estrena aquest 20 de novembre i que permet veure i conèixer les propostes dels altres cinc equips d’enginyers i arquitectes que van arribar al final del concurs: “Vincles”, “Les portes obertes”, “23.120 m2”, “Stoa” i “X’s”.

La mostra, que es pot visitar a la sala d’exposicions de la Model els divendres a la tarda, els dissabtes durant tot el dia i els diumenges al matí, recull també una explicació acurada del procés de transformació del centre penitenciari des que l’Ajuntament de Barcelona va passar a ser el responsable de l’equipament. L’exposició es podrà visitar fins al 20 de desembre.

Horaris:

Del 20 de novembre al 20 de desembre.

  • Divendres, de 17.00 a 19.00 h
  • Dissabtes, d’11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h
  • Diumenges, d’11.00 a 14.00 h

Sala d’exposicions de la Model (c. Entença, 155).