Una nova cultura del consum a la Festa Major de Sant Antoni!

11/01/2019 - 14:41 h

Arriba la primera festa major de l’any a la ciutat de Barcelona! És la Festa Major del barri de Sant Antoni i enguany tindrà lloc de l’11 al 20 de gener, hi haurà 170 activitats… i 60 propostes noves!

Des de Consum Responsable de l’Ajuntament de Barcelona s’hi participarà de tres maneres molt diferents:

El 19 de gener, s’esdevindrà la xerrada-tast Cerveses Conscients, una activitat en col·laboració amb la 7a Fira de Cervesa Artesanal de Sant Antoni. Seran tres les productores artesanes de cervesa – Ninkasi, Cervesera del Poblenou i Cervesa Mescladís– les que ens explicaran què hi ha darrera d’una cervesa industrial: el cicle de vida d’una llauna de cervesa i els impactes ambientals i socials que amaga. Posteriorment es realitzarà un tast de cerveses amb valors, com són el retorn social, la producció ecològica i de proximitat. Perquè una altra manera de consumir cervesa… és possible!

Cerveses Conscients

19 de gener
11-13 hores
c. Urgell/Tamarit, davant del Mercat de Sant Antoni
IMPORTANT! Cal inscripció prèvia: espaiconsumresponsable@bcn.cat

El mateix dissabte pel matí es celebrarà la Mostra de Consum Responsable. Organitzat pel CDR Sant Antoni, a la mostra hi participaran diferents entitats d’economia sostenible, social, solidària i responsable. I l’Espai Consum Responsable hi participarà amb un punt d’informació de consum responsable per assessorar, informar i aconsellar com millorar el nostre consum per fer-lo responsable i sostenible, a la fi, per generar una nova cultura del consum.

Punt d’informació en consum responsable

19 de gener
11-15 hores
c. Tamarit/Borrell, davant del Mercat de Sant Antoni

L’endemà, diumenge pel matí, s’esdevindrà la 2a Fira Cooperativa de Sant Antoni, organitzada per l’Assemblea de Joves de Sant Antoni. Aquesta fira té per objectiu mostrar alternatives al capitalisme en aquest cèntric barri de la ciutat i hi participen diverses cooperatives de l’entorn. I l’Espai Consum Responsable tornarà a tenir presència, amb el punt d’informació i assessorament de consum responsable.

Punt d’informació en consum responsable

20 de gener
10-14 hores
c. Tamarit/Borrell, davant del mercat de Sant Antoni

Podeu trobar tota la informació de la Festa Major, les seves activitats i les nostres propostes al web de la festa: http://www.fmsantantoni.com/