Obrim carrers
Obrim carrers

Obrim Carrers per gaudir de la ciutat

Obrim Carrers per gaudir de la ciutat, per passejar-hi i per aconseguir una Barcelona més sostenible.

El trànsit ocupa bona part de l’espai públic de les ciutats. Però, què passaria si recuperéssim els carrers per a les persones?

L’Ajuntament de Barcelona està posant en marxa diverses accions per aconseguir una ciutat més amable i lluitar contra l’emergència climàtica. Entre les iniciatives més destacades, Obrim Carrers vol obrir els grans carrers de Barcelona a la ciutadania un cop al mes, recuperant per a les persones l’espai que cada dia ocupen milers de cotxes i motos.

El primer cap de setmana de cada mes, vine i gaudeix de l’espai públic i dels carrers com mai ho has fet! Passeja amb la teva família o amics, participa de les activitats o, simplement, gaudeix d’un carrer lliure de cotxes, fums i contaminació.

Fes-te teu el carrer!

Obrim els carrers per gaudir de la ciutat
Recuperem l’espai públic per a la ciutadania

Recuperem l’espai públic per a la ciutadania

Obrim Carrers perquè te’ls facis teus. Perquè hi quedis, passegis, juguis i descobreixis una ciutat més sostenible. Gaudeix dels carrers de Barcelona!

Millorem la qualitat ambiental

Millorem la qualitat ambiental

Un carrer sense trànsit és un carrer més saludable. Amb aquesta iniciativa podràs gaudir de l’espai públic sense fums, sense sorolls, etc.

El primer cap de setmana de mes

Pròxima edició: 7 i 8 de març

Obrim Carrers és una iniciativa que s’estendrà poc a poc per tota la ciutat, i sempre tindrà lloc el primer cap de setmana complet de cada mes!

Calendari

Dissabte, 7 de març (17.00 - 21.00 h)

Eix Creu Coberta - Carrer de Sants (NOU!) Entre pl. Espanya i c. Arizala
Via Laietana Entre pl. Urquinaona i pl. d'Antonio López
Gran de Gràcia Entre c. Nil Fabra i pl. de Nicolás Salmerón

La segona edició de l'Obrim Carrers incorpora noves vies dedicades a la ciutadania. Després d'obrir el carrer Gran de Gràcia i la Via Laietana, aquest 7 de març se suma l'eix format pels carrers Creu Coberta i de Sants. Vine a gaudir d'una tarda especial en aquests carrers sense trànsit i plens de vida!

Diumenge, 8 de març (10.00 - 15.00 h)

Aragó (NOU!) Entre c. Tarragona i av. Meridiana

T'imagines el carrer Aragó sense cotxes? Aquest pròxim 8 de març al matí, vine a comprovar com una de les principals artèries de la ciutat es transforma en un espai dedicat a les persones, sense trànsit, fums i sorolls. A més, podràs gaudir d'activitats per a tota la família a diversos punts del carrer.

Obrim Carrers

Obrim Carrers 1
Obrim Carrers 3
Obrim Carrers 2
Obrim Carrers 4
Obrim Carrers 5
Obrim Carrers 6
Obrim Carrers 7
Obrim Carrers 8
Obrim Carrers 9
Obrim Carrers 10
Obrim Carrers 11
Obrim Carrers 13
Obrim Carrers 12