Hort d'en Queni

Adreça: Carrer Rosés, 8

Barri: Sants

Districte: Sants - Montjuïc

Descripció de l’espai:

El solar té una superfície de 1350 m2. L'espai disposa de taules per al conreu d’hortalisses i plantes aromàtiques, destinades a l’organització de tallers sensorials per a persones amb sordceguesa i activitats de difusió de la discapacitat mitjançant la creació d’un museu sensorial o jardí dels sentits. Té unes carpes que fan alhora de magatzem i zona de tallers. Hi ha un compostador gran d’ús comunitari.

Entitat gestora: APSOCECAT (Associació Catalana Pro Persones amb Sordceguesa)

Descripció de l’entitat:

L’Hort d’en Queni sorgeix amb la idea d’APSOCECAT de crear un espai d’integració per a les persones amb sordceguesa, alhora que vol donar-les visibilitat i sensibilitzar la societat.

Es tracta d'un lloc per oferir oportunitats d’interacció social i amb l’entorn, un projecte en comú per a la col·laboració i la integració de la comunitat amb el món de les discapacitats sensorials.

L’espai s’obre també a les persones que vulguin fer voluntariat, donant suport en les activitats amb les persones usuàries. També s’ha obert l’espai a col·laboracions, com escoles de jardineria i instituts de la zona en l’àrea artística per decorar les parets i espais. El veïnat està convidat a participar en les activitats programades i a conèixer de primera mà com es viu amb la pèrdua dels dos sentits principals: la visió i l’audició.

Entitats col·laboradores: Pretallers Sant Josep i Tallers Sant Jordi / Col·lectiu d’Artistes de Sants / Biblioteca Vapor Vell / Territoris Oblidats / Xarxa de Suport de Roquetes / Associació DAR

Més informació:

Hort d’en Queni
Hort d’en Queni
Hort d’en Queni
Hort d’en Queni