Marina del Prat Vermell

La Marina del Prat Vermell és un dels barris nous de Barcelona, un territori que històricament depenia econòmicament de l'agricultura i la ramaderia, i que en l'actualitat es troba en ple creixement.

La instal·lació del nou recinte firal i el projecte del districte de negocis D38, entre d'altres, fan que aquesta zona sigui un dels sectors de la ciutat amb una dinàmica urbanística i de planificació més importants.

La Comissió de Govern de l’Ajuntament va aprovar el desembre de 2015 la urbanització de la zona verda central de la Marina del Prat Vermell, que esdevindrà un veritable pulmó verd del barri amb un gran parc central de 23.000 m2 amb zones d’estada i passeig.

El parc constarà de 5 espais connectats entre ells, i que consistiran en un lloc d’estada i de joc, una placeta central, un jardí en pendent, el jardí del SUDS (sistema urbà de drenatge sostenible), i un cinquè espai que s’anomenarà prat gran.

El projecte recull els suggeriments de l’Associació de Veïns d’Eduard Aunós i és fruit del procés de participació seguit amb els veïns i joves de La Marina del Prat Vermell.

23.000 m2

de zones d'estada i passeig

5 espais

connectats entre ells