Renoves i altres xarxes d'intercanvi

A la ciutat tenen lloc diferents esdeveniments que suposen ocasions per a l'intercanvi d'objectes que ja no usem però que estan en bon estat i que, a mans d'algú altre, poden tenir una nova vida. És el cas dels programes municipals "Renova la Roba" i "Renova les teves joguines", emmarcats en el Pla de Prevenció de Residus Municipals 2012-2020, on s’estableixen estratègies que potenciïn un ús més eficient i racional dels recursos i un impuls a la prevenció de generació de residus, la reutilització i el reciclatge.

Renova la teva roba

Renova la teva roba és una xarxa d’intercanvi de la roba que ja no fem servir, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

Renova les teves joguines

Aquesta iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus té lloc al mes de desembre, per crear una alternativa a les compres nadalenques, i al mes de maig.

Renova la teva roba jove

Renova la teva roba jove és una iniciativa per fomentar el consum responsable, la sostenibilitat i la prevenció de residus en l’ús de la roba entre les persones joves, de 12 a 35 anys, a través de l’intercanvi de roba.