La ciutat es transforma

Les obres que es duen a terme impliquen millores importants en els serveis que abasteixen la ciutat. Consulteu quines són les obres en execució, quina en serà la durada i quin impacte tindran en l’espai públic. 

Prescripcions Tècniques de l'Espai Urbà

Consulteu els documents que descriuen les prescripcions tècniques per a la realització de diferents tipus d’obres a la ciutat. 

Obres al plànol

Voleu tenir localitzades sobre el plànol les obres que s'estan fent a Barcelona? En aquesta secció les podreu trobar, per la ubicació o pel tipus d'obra. 

 

Coordinació d'actuacions de millora de l'espai públic

L'Ajuntament duu a terme obres de millora de l'espai públic en àmbits com l'enllumenat eficient, el clavegueram, millores en la pavimentació per a la reducció del soroll del trànsit rodat, ampliació de voreres per fomentar l'espai dedicat als vianants, conversió de carrers en plataforma única a favor dels vianants, etc. 

Resiliència urbana

La resiliència urbana és la capacitat de les ciutats de prevenir, o en els casos que sigui inevitable, minimitzar l’impacte de les situacions d’emergència excepcionals i recuperar-se tant aviat com sigui possible.

Open Data Obres

En aquest catàleg, podeu consultar les obres que es desenvolupen a l'espai públic urbà de Barcelona i que hi tenen un impacte. Cada obra esta georeferenciada i disposa d’una fitxa que en descriu la tipologia, durada i afectacions.