Centre de la Platja

Situat als porxos de la platja del Somorrostro, davant de l'Hospital del Mar, el Centre de la Platja és un espai d'informació, de trobada i de formació per a totes les persones interessades en el litoral de Barcelona i els aspectes que s'hi relacionen, amb una oferta que va des d'exposicions, tallers, rutes, contes, visites, espectacles, tertúlies i jocs, servei d'informació i consultes sobre el litoral, préstec gratuït de diaris, llibres, revistes, jocs per a la sorra i material esportiu, entre altres.

El programa del Centre de la Platja inclou activitats individuals, com rutes i visites guiades pels entorns del litoral (la platja, la muralla de mar, la llotja de peix, el zoo, el barri de La Barceloneta, al CRAM, a l'IMAX, etc.), tallers, activitat de descoberta de la biodiversitat marina, tallers familiars, o projeccions de documentals, entre altres, per a tots els públics. També proposa activitats per a grups organitzats i escoles, a la vegada que ofereix informació sobre les platges i també atenció als usuaris entorn a temes del litoral marítim.

El Centre de la Platja ofereix els seus serveis de març a setembre. Les activitats per a públic familiar són gratuïtes, amb aforament limitat. S'atendran les inscripcions segons ordre de demanda. S'organitzen activitats en col·laboració amb altres equipaments, com l’Espai de Mar, La Fàbrica del Sol o el Zoo de Barcelona. El servei de ludoplatja s'ofereix itinerant per tot el litoral barceloní.

Més informació: