Programes de formació jardineria per a adults

Cursos de jardineria i paisatgisme al Centre de Formació del Laberint


El Centre de Formació del Laberint té l'objectiu de difondre els coneixements i la gestió conjunta de la jardineria i la biodiversitat a aficionats, tècnics i, en general, a totes aquelles persones que hi estiguin interessades. El Centre dissenya programes i metodologies adaptats a cada nivell de coneixements, incorporant-hi avenços tècnics i ambientals. L'oferta està dividida en cursos de llarga durada per a aficionats, monogràfics, tècnics i els tallers de jardineria de petit format "Fes de casa teva un jardí".

El programa de tècnics i aficionats es duu a terme en els jardins del Laberint d'Horta, un dels espais verds emblemàtics de la nostra ciutat, i en el Viver de Tres Pins, on hi ha la maquinària i el material necessari per desenvolupar una formació teòrica i pràctica de qualitat. Pel que fa als tallers de jardineria de petit format, se celebren un diumenge al mes en diversos espais verds de la ciutat, amb la intenció d'apropar els coneixements en jardineria i biodiversitat al públic en general, en funció a la temàtica i l'època de l'any.

Consulta aquí l'oferta formativa del Centre de Formació del Laberint:

Accedeix aquí al web d'inscripcions online

 

L'edifici acull també una biblioteca especialitzada en jardineria, jardins i paisatge on s'hi duen a terme xerrades, col·loquis i exposicions.

 

Centre de Formació del Laberint 
Germans Desvalls, s/n. 
Parc del Laberint d'Horta 
08035 Barcelona 
Tel. 93 256 56 01 
Fax 93 428 61 98 
formacio.laberint@bcn.cat 
 

Com arribar-hi: 
Rda. de Dalt sortida 4 
Metro: L3, Estació de Mundet 
Bus: V21, 27, 60, 73, 76 i 85