Portal d’Informació Urbanística (PIU)

El Portal d’Informació Urbanística (PIU) agrupa en un mateix aplicatiu la consulta de la informació urbanística, en un entorn accessible i clar.

L'Ajuntament de Barcelona posa a disposició de la ciutadania el Portal d’Informació Urbanística, un aplicatiu que facilita la consulta de la informació urbanística integrant en un sol espai els continguts de Planejament, Qualificacions i Convenis, el Patrimoni Arquitectònic, la Gestió Urbanística i el plànol urbanístic.

L’objectiu del portal és permetre una consulta àgil i simplificada de la informació en un entorn tecnològic clar i accessible, oferint diversos filtres i funcionalitats.

El nou model de dades permet la compatibilitat amb els models de l’Àrea Metropolitana i la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat generant un entorn més ric i interoperable.

La base cartogràfica està adaptada a l'estàndard europeu ETRS89, que impulsa la Comissió Europea.

El portal us ofereix:

 • ‌‌

  Base cartogràfica

  La base topogràfica està adaptada a l'estàndard europeu, ETRS89

 • ‌‌

  Continguts

  S'hi poden consultar el Planejament, Qualificacions i Convenis, el Patrimoni Arquitectònic i també la Gestió Urbanística.

 • ‌‌

  Web responsive

  L’eina permet una consulta àgil i clara de la informació, també des de dispositius mòbils.

Portal d’Informació Urbanística

Materials de suport

Amb l’objectiu de facilitar la consulta, s’han elaborat els següents materials de suport, que també trobareu dins del portal al panell de benvinguda:

Vídeotutorials

Manual d'usuari

En format .pdf, us ofereix informació completa sobre totes les funcionalitats presents al portal.

 

Manual d’usuari

Preguntes freqüents

Dins del Portal trobareu també la pàgina de preguntes freqüents, que us ajudarà a resoldre els vostres dubtes referents a l’eina.

 

Pàgina de preguntes freqüents

 

Per a facilitar-vos la consulta, les trobareu dividides en seccions temàtiques: Recerca d’informació, Accés, visualització de dades i ús de l’aplicació, Plànol, Habitatge afectat, Planejament Urbanístic, Gestió Urbanística i Catàleg del Patrimoni Arquitectònic Històrico-Artístic.