Si no podeu veure aquest missatge correctament, si us plau feu clic aquí
Abril 2023
Últims dies per apuntar-se al programa Camí de la Solidesa

Si sou una empresa o entitat de l’ESS liderada per dones o que volen apostar per formar dones en posició de lideratge, ja podeu enviar la vostra candidatura abans del 8 de maig.

Participant en el Camí de la Solidesa rebreu un acompanyament personalitzat durant 6 mesos que combina formacions en diversos formats, assessoraments amb persones expertes i espais d’intercanvi i aprenentatge mutu.

El programa s’iniciarà el 15 de maig i les sessions es duran a terme els dimarts, en horari de matí.

T’esperem!
VIDEO
Impulsem el que fas 2023: innovació socioeconòmica i ESS

La Modalitat 2 de la convocatòria de subvencions “Impulsem el que fas 2023” té com a objectiu fomentar la innovació socioeconòmica i l’ESS. Els projectes poden rebre fins al 80% del pressupost amb una quantitat màxima de 40.000 €.

Informa't!

Impulsem el que fas 2023: Alimentació sostenible i consum responsable

La convocatòria “Impulsem el que fas 2023” inclou una modalitat específica per promoure l’Alimentació sostenible i el consum responsable: la Modalitat 5, per garantir una alimentació sana, justa i sostenible a la ciutat!

Més info

La InnoBAdora+ fa una crida a les organitzacions de l’ESS que busquin un entorn per créixer

Podeu decidir allotjar-vos i treballar a InnoBA, de manera fixa o flexible; o només per usos més puntuals sense un contracte d’allotjament.

Coneix la InnoBAdora+

#TransformESS, el programa pel foment de l’ESS i el cooperativisme pels joves

Des de Barcelona Activa oferim activitats per als centres escolars que vulguin promoure l’Economia Social i Solidària (ESS) entre l’alumnat.

Mou-te cap a l’ESS!

Primera resolució parcial de Locals amb energia

El passat dilluns 3 d’abril de 2023 es va publicar al BOPB l’anunci de la primera Resolució definitiva de la convocatòria de subvencions Locals amb Energia. L’objectiu és la millora de l’eficiència energètica dels establiments en planta baixa de la ciutat de Barcelona.

Informa't!

12a edició del Business With Social Value, el 2 de juny a Barcelona

Business With Social Value és una jornada gratuïta que promou de forma efectiva la sostenibilitat en 5 eixos: Social, Ambiental, Econòmic, Defensa de la Cultura i Patrimoni i, per últim, l’Accessibilitat.

T’esperem!

26 d’abril 2023
17:00 H. / Cuina comunitària Mercat de Sant Antoni
27 d’abril 2023
15:30 H. / Virtual
28 d’abril 2023
15:30 H. / Ca n’Andalet
3 de maig 2023
10:00 H. / Virtual
5 de maig 2023
16:00 a 20:00 H. / Palau Sant Jordi
10 de maig 2023
18:00 a 20:00 H. / Aula Ambiental Bosc Turull
Us recordem que podeu accedir a la informació sobre el tractament de les vostres dades de caràcter personal a través de l'enllaç o enllaços següents:
Si voleu gestionar les vostres subscripcions o donar-vos de baixa d’aquesta comunicació, accediu a la vostra zona personal.
Podeu contactar amb l’Ajuntament de Barcelona a través d’aquest enllaç.