Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí

La Sindicatura fa aquesta recomanació a l'administració local a fi de vetllar per l’interès superior de la infància i els seus drets.

Cal limitar la transmissió d’aquest tipus de llicències a les zones més tensionades de la ciutat per tal de garantir el dret a l’habitatge del veïnat de Barcelona.

La defensoria recorda que existeix un procés legal i assenyala que amenaces com la de Desokupa generen una despesa pública innecessària.

La Sindicatura ha conclòs que l’IMPD, conjuntament amb l’ICUB, ha de millorar la comunicació dels programes de suport a l’accessibilitat per activitats a centres cívics.

Resolucions destacades

Un ciutadà va presentar queixa per la multa d'un agent de la Guàrdia Urbana al seu fill, que negava els fets i, segons ell, no pot mentir pel seu síndrome.

Resolució completa

Un veí de Ciutat Vella va denunciar una suposades il·legalitats en unes obres, sense rebre la deguda resposta per part del Districte.

Resolució completa

Una ciutadana amb dependència mostrava disconformitat amb els horaris en que rebia aquest servei i la dificultat per canviar-los.

Resolució completa

El veïnat d'uns habitatges públics de gent gran manifestava greus problemes de convivència amb una persona amb problemes de salut mental.

Resolució completa

La plataforma veïnal “Salvem el parc” exposava la seva disconformitat pel possible trasllat provisional del Mercat de l’Estrella al parc del Baix Guinardó.

Resolució completa

Davant la instal·lació de plaques fotovoltaiques a un immoble, un ciutadà es va trobar amb dificultats i manca de resposta des de l'administració local.

Resolució completa

Una dona arribada a Barcelona al 2022 acompanyada per la seva parella mostrava disconformitat amb l'atenció rebuda al SAIER.

Resolució completa

A la Sindicatura itinerant al barri de Sants, una veïna expressava el seu malestar per l'ubicació al carrer d'uns contenidors.

Resolució completa
L’agenda de la Sindicatura

Secció a Onda Cero Catalunya
12/06/2023
13 h
Onda Cero Catalunya
Jornada sobre infància i habitatge a Barcelona
13/06/2023
9.30 h
CCCB
Secció a Cope Catalunya
14/06/2023
13.30 h
Cope Catalunya
Reunió amb la gerència del MACBA
20/06/2023
10.30 h
MACBA
A peu de carrer: Poblenou
21/06/2023
Tot el dia
Poblenou
Secció a Onda Cero Catalunya
26/06/2023
13 h
Onda Cero Catalunya
Sindicatura Itinerant: La Sagrera
27/06/2023
Tot el dia
Centre Cívic La Sagrera
Secció a Cope Catalunya
28/06/2023
13.30 h
Cope Catalunya
A prop teu: Fort Pienc
28/06/2023
19 h
Centre Cívic Fort Pienc
Reunió del Grup de Treball sobre Violències Sexuals
29/06/2023
9.30 h
Seu de la Sindicatura
Us recordem que podeu accedir a la informació sobre el tractament de les vostres dades de caràcter personal a través de l'enllaç o enllaços següents:
Si voleu gestionar les vostres subscripcions o donar-vos de baixa d’aquesta comunicació, accediu a la vostra zona personal.
Podeu contactar amb l’Ajuntament de Barcelona a través d’aquest enllaç.