Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí

Set anys després de la creació de l’escola, continuen sense definir-se la ubicació definitiva del centre i un calendari d’actuació, malgrat els reclams i la mobilització de la comunitat educativa.

En una resolució de febrer del 2023, la Sindicatura ja va dirigir-se a l’Institut Municipal de Parcs i Jardins per proposar que valorés escurçar el període de dos anys establert per fer la revisió de l’arbrat de la ciutat, amb l’objectiu de minimitzar qualsevol risc per a la ciutadania.

El síndic de greuges de Barcelona, David Bondia, ha dut a terme la conferència inaugural del I Congrés Internacional sobre Drets Humans Emergents, organitzat per la Personeria de Bogotà (Colòmbia). Podeu veure la ponència del síndic en aquest enllaç.

La defensoria ha recomanat a l’IBE la creació d’un lloc web amb un calendari anual dels esdeveniments esportius i curses, on consti l’horari aproximat dels talls de carrers, així com la ambé la necessitat d'avisar el veïnat afectat amb més de 8 dies d’antelació.

La Sindicatura ha conclòs que l’actuació municipal podria ser més eficaç en el control de la velocitat dels vehicles a l’encreuament amb el carrer d’en Fontrodona, i en l’estacionament correcte de vehicles de transport de mercaderies.

Resolucions destacades

Un ciutadà denunciava les molèsties ocasionades pels jocs infantils que tenen lloc en un parc públic ubicat en un interior d’illa.

Resolució completa

La ciutadana va exposar la seva disconformitat amb l’actuació de la seguretat privada d’un festival organitzat per l’Ajuntament de Barcelona.

Resolució completa

Una ciutadana va adreçar-se a la Sindicatura per plantejar la problemàtica de sorolls i vibracions que pateix a causa d’un aparell de climatització.

Resolució completa

El ciutadà detallava que en aquest solar s'hi feien activitats que molestaven al veïnat, i que el Districte coneixia la situació, però no hi intervenia.

Resolució completa

La ciutadana manifestava que patia molèsties pels udols d'un gos que vivia a la seva finca i que es produïen de manera diària.

Resolució completa

Després d'analitzar els fets i rebre l'informe municipal, la Sindicatura conclou que l’actuació de TMB ha estat ajustada a dret.

Resolució completa

El ciutadà posava de manifest els obstacles ocasionats per dues parades d’autobús interurbà ubicades al carrer Buenos Aires i al carrer Comte Borrell.

Resolució completa

El ciutadà traslladava que no estava d’acord amb l’informe elaborat per la Guàrdia Urbana, mentre que el cos policial es reafirmava en el seu posicionament.

Resolució completa
L’agenda de la Sindicatura

Reunió amb la Primera Tinenta d'Alcaldia, Laia Bonet
05/09/2023
13 h
Ajuntament de Barcelona
Reunió amb la Fundació Ajuda i Esperança
06/09/2023
11.45 h
Sindicatura de Greuges de Barcelona
El síndic assisteix a la ponència de Nashieli Ramírez, presidenta de la Comissió de DDHH de CDMX (organitzada per la Síndica de Sabadell)
07/09/2023
18.30 h
Casal Pere Quart (Sabadell)
Reunió amb el comissionat del Pacte de Ciutat Vella, Ivan Pera, i el gerent del Districte de Ciutat Vella, Fèlix Ortega
08/09/2023
11 h
Seu del Districte de Ciutat Vella
El síndic assisteix a la commemoració del 40è aniversari de la democràcia argentina, organitzada per la UB i el Consolat Argentí
12/09/2023
18.30 h
Edifici Històric de la UB
Reunió amb el Quart Tinent d'Alcaldia, Jordi Valls
20/09/2023
8.30 h
Ajuntament de Barcelona
Reunió amb el Consell Assessor de la Gent Gran
20/09/2023
12.30 h
Sindicatura de Greuges de Barcelona
La Sindicatura, a prop teu: el Fort Pienc
21/09/2023
19 h
CC Fort Pienc
La Sindicatura, a peu de carrer: la Guineueta
26/09/2023
9.30 h
Barri de la Guineueta
Sindicatura itinerant: el Congrés i els Indians
28/09/2023
9.30 h
Barri del Congrés i els Indians
Us recordem que podeu accedir a la informació sobre el tractament de les vostres dades de caràcter personal a través de l'enllaç o enllaços següents:
Si voleu gestionar les vostres subscripcions o donar-vos de baixa d’aquesta comunicació, accediu a la vostra zona personal.
Podeu contactar amb l’Ajuntament de Barcelona a través d’aquest enllaç.