Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
Butlleti nº4/24
Periodicitat: mensual
Abril 2024

Els processos participatius són un seguit de trobades establertes en un temps concret per promoure el debat i el contrast d’arguments entre la ciutadania i el personal responsable municipal. El mes de febrer es van fer tres sessions participatives per modificar l’ordenança de convivència i ara se’n faran set més als districtes on no s’havien celebrat.

Veïnes i veïns de la ciutat ja fa uns mesos que preparen la tercera edició de la Culturalíssima, la festa de les cultures diverses.

Més informació

Comencen les àgores del procés participatiu per a infants i adolescents de 8 a 17 anys de Barcelona, emmarcat en la Capital Europea de la Democràcia. 

Més informació

Les portes del Casal de Barri Espai 210 s’obren cada dijous a la tarda a les veïnes de la Sagrada Família per fer un intercanvi de roba. La dinàmica s’emmarca dins del projecte del Punt Circular de Roba i és gestionat per persones voluntàries.

Més informació

S'inicia el termini de la convocatòria 2024 de l’Actius de l’Acord, un distintiu per visualitzar i reconèixer l’esforç d’aquelles entitats, organitzacions o projectes, que estan treballant més activament per promoure el compromís social ciutadà.

Més informació
PARLEM AMB

“L’acollida i l’escolta activa són els elements més transformadors d’un casal de barri”

Llegeix l'entrevista
Us recordem que podeu accedir a la informació sobre el tractament de les vostres dades de caràcter personal a través de l'enllaç o enllaços següents:
Si voleu gestionar les vostres subscripcions o donar-vos de baixa d’aquesta comunicació, accediu a la vostra zona personal.
Podeu contactar amb l’Ajuntament de Barcelona a través d’aquest enllaç.