Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
Butlleti nº5/24
Periodicitat: mensual
Maig 2024

L’11 de maig va tenir lloc La Clota Market al parc de les Rieres d’Horta, una festa tèxtil impulsada per emprenedores i entitats comunitàries amb fira, tallers i activitats per a tots els públics amants de la roba.

La participació veïnal a la 3a Edició de la ruta guiada La Barceloneta, un barri d’acollida (dins del projecte Barceloneta Diversa) va fer manifest l’interès del veïnat per la història del barri. 

Més informació

El procés participatiu "Volem Decidir" arriba al seu final amb un acte de cloenda que tindrà lloc el pròxim 30 de maig, a les 17:30 hores, al Canòdrom.

Més informació

Amb la incorporació de divuit nous espais, la xarxa comunitària contra la violència masclista ‘Totes som punt lila’ suma un total de 34 punts liles al barri.

Més informació

La construcció del gran Pacte de Barcelona per a la salvaguarda dels drets humans a la ciutat, impulsat per l'Ajuntament, inicia la seva fase de diagnosi.

Més informació
PARLEM AMB

“El vincle d’un grup de costura és molt comunitari: és calmat, quasi terapèutic i ens transporta al passat"

Llegeix l'entrevista
Us recordem que podeu accedir a la informació sobre el tractament de les vostres dades de caràcter personal a través de l'enllaç o enllaços següents:
Si voleu gestionar les vostres subscripcions o donar-vos de baixa d’aquesta comunicació, accediu a la vostra zona personal.
Podeu contactar amb l’Ajuntament de Barcelona a través d’aquest enllaç.