Si no pot veure aquest missatge correctament, si us plau faci clic aquí
Butlleti nº9/24
Periodicitat: mensual
Setembre 2024

El proper 5 d’octubre tindrà lloc la primera edició del Festival Món Filigranes al recinte de la Fabra i Coats, a Sant Andreu. Hi podreu trobar moltes activitats relacionades amb la costura comunitària: tallers, taules rodones, exposicions... Us hi esperem!

L’article analitza com les trobades per parlar de literatura del CAP de La Pau han millorat la vida de les seves participants.

Més informació

Gairebé vuit mil persones van participar en les activitats organitzades per més de 90 entitats durant la Festa de l’Associa't d'enguany.

Més informació

En el marc de la Capital Europea de la Democràcia, l’Assemblea Metropolitana Manifesta 15 ha presentat una declaració per fomentar la cultura a la regió metropolitana de Barcelona.

Aquest procés de participació ciutadana tenia l’objectiu d'explorar i experimentar nous espais de governança i processos democràtics en el desenvolupament de polítiques culturals.

Més informació

Després de la recent aprovació del dictamen sobre propostes de millora en convocatòries de subvencions, el Consell de Ciutat reprèn la seva activitat amb l’obertura de dos nous grups de treball.

També formarà part de la Comissió de seguiment dels pressupostos participatius, dels que us en parlarem al butlletí de l'octubre.

Més informació
PARLEM AMB

“La distinció com a Capital Europea de la Democràcia és un reconeixement al compromís i a l’esforç de Barcelona per promoure una democràcia activa i inclusiva.”

Llegeix l'entrevista
AGENDA

Jornada de Coproducció de polítiques públiques sociocomunitàries en l'àmbit europeu
2 d'octubre
10.00 - 13.30 h
Hub Social
Obrim micros! Un nou episodi de Ràdio Canòdrom
3 d'octubre
A partir de les 19.00 h
Canòdrom
Festival Món Filigranes
5 d'octubre
11.00 - 21.00 h
Recinte Fabra i Coats
Setmana "De casal a casal, participa del sidral!"
Del 21 al 27 d'octubre
Tot el dia
Diferents casals de barri per tota Barcelona
Us recordem que podeu accedir a la informació sobre el tractament de les vostres dades de caràcter personal a través de l'enllaç o enllaços següents:
Si voleu gestionar les vostres subscripcions o donar-vos de baixa d’aquesta comunicació, accediu a la vostra zona personal.
Podeu contactar amb l’Ajuntament de Barcelona a través d’aquest enllaç.