Al maig, conferència anual de la Federació de bancs ètics europeus

Barcelona acollirà al maig la conferència anual de la Federació de bancs ètics europeus.

..
07/04/2022 - 16:24 h - Empresa Ajuntament de Barcelona

La Federació Europea de Bancs i Finançadors Ètics i Alternatius (FEBEA) celebrarà al mes de maig la seva conferència anual a Barcelona, ​​després de dos anys de trobades virtuals. Fundació Finances Ètiques i Banca Ètica, sòcies de la Federació, són les entitats amfitriones aquest 2022. La trobada, que tindrà lloc ​​el 23 de maig a les instal·lacions de Barcelona Activa, aplega professionals i experts en l’àmbit de les finances ètiques i l’economia social a escala europea i internacional.

Aquest any, la conferència porta per títol CREDIT & BEYOND. How Ethical Finance works with Social Economy for inclusive and clima sustainable growth («Més enllà del crèdit: El treball de les finances ètiques amb l’Economia Social per a un creixement inclusiu i mediambientalment sostenible»). L’esdeveniment anual de FEBEA és una oportunitat per reflexionar i intercanviar informació sobre els reptes i oportunitats a què s’enfronten els actors de les finances ètiques respecte al canviant context social i polític, així com el seu paper de suport a l’economia social europea.

El programa té previst abordar temes com el suport de les polítiques públiques a l’Economia Social i les finances ètiques, així com experiències d’eines de finançament innovadores o bones pràctiques en eines no financeres, que van més enllà del crèdit. En principi, està prevista la inauguració de l´esdeveniment per part de representants de l’Ajuntament de Barcelona, així com la Presidenta del Grup Banca Etica, Anna Fasano, i el President de FEBEA, Pedro M. Sasia.

Cal la inscripció i reserva per participar en l’activitat, que conclourà amb un sopar d’intercanvi i celebració dels 20 anys de FEBEA, esdeveniment que per motius de la pandèmia es va haver d’ajornar.

.. ..