Barcelona Activa us apropa a l’Economia Social i Solidària

El Punt d’Acollida i Orientació (PAO) ofereix informació bàsica o especialitzada, de forma virtual o presencial.

..
21/01/2022 - 13:51 h - Ajuntament Ajuntament de Barcelona

El PAO facilita informació a les persones interessades en l’Economia Social i Solidària (ESS) i en la Innovació Socioeconòmica tant a escala bàsica com especialitzada i és un punt de consulta dels serveis i activitats que ofereix Barcelona Activa. Organitza també activitats a mida per grups o col·lectius interessats en l’ESS adaptant continguts a les seves necessitats i demandes i pretén donar resposta a les necessitats de la ciutadania vinculada amb l’ESS.

Entre d’altres, des del PAO us podem oferir aquests serveis:

  • Recomanar i prescriure formacions, tallers i xerrades vinculades a l’Economia Social i Solidària i a la Innovació Socioeconòmica. També qüestions en funció de  les necessitats de cadascú, siguin iniciatives impulsades per Barcelona Activa o per altres agents de l’ecosistema de l’ESS.
  • Ajuda a l’hora d’aterrar  les vostres  idees de projectes i fer la derivació cap als serveis especialitzats en emprenedoria social i solidària de Barcelona Activa com ara el Servei d’Assessorament en Economia Social i Solidària (SAESS).
  • Recomanar bibliografia, articles  o autores destacades sobre temàtiques vinculades amb l’Economia Social i Solidària i/o la Innovació Socioeconòmica.
  • Orientació en treballs de fi de grau o altres centrats en Economia Social i Solidària i Innovació Socioeconòmica, d’alumnat procedent d’instituts, cicles formatius o universitats.
  • Resoldre dubtes pràctics sobre conceptes o projectes i empreses d’ESS referents a la ciutat.
  • Organització de sessions  grupals per  donar a  conèixer a la ciutadania l’Economia Social i Solidària i els projectes més destacats que hi ha a la ciutat.

L’horari és de dilluns a divendres de 9.30 a 14.30 h i dilluns i dimecres de 15 a 15.30 h i es troba ubicat a l’entrada d’InnoBA (C/ Perú, 52, Barcelona). L’assessorament es fa de forma virtual amb cita prèvia els dilluns, dijous i divendres; i de manera presencial a l’edifici d’InnoBA els dilluns i dimecres. També podeu trucar al telèfon 93 320 34 04 o enviar un correu electrònic a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

Assessoreu-vos i descobriu el món de l’ESS!

..