Curs d'especialització en promoció i comunicació del consum responsable, sostenible i cooperatiu

És un curs orientat a professionals i promogut per Multiplica i la Universitat de Barcelona.

..
20/01/2022 - 11:39 h - Educació i estudis Ajuntament de Barcelona

El 2022, Multiplica, l’Escola del Consum Conscient i la Universitat de Barcelona estrenen nova proposta formativa: la 1a edició del “Curs d’especialització en promoció i comunicació del consum responsable, sostenible i cooperatiu”.

Aquest itinerari està adreçat a professionals, estudiants, investigadors/es i activistes de diferents àmbits que vulguin complementar la formació amb coneixements, eines i recursos per a la promoció i divulgació del consum responsable. O bé apropar-se i conèixer una pràctica professional i iniciatives empresarials afins als vostres valors. No es requereix titulació prèvia per matricular-se al curs.

L’estructura del curs es basa en la combinació de ponències, visites a experiències, i treballs personals i de grup. Podeu accedir al programa complet del curs. Les sessions seran 13 dimarts entre març i juny de 2022 i els temes principals són:

  • Comunicació i pedagogia del consum responsable
  • Psicologia i màrqueting del consum responsable
  • Polítiques públiques de consum
  • Emprenedoria i ocupació en consum responsable
  • Alternatives de consum: consum sostenible, consum cooperatiu, consum agroecològic, consum col·laboratiu

El curs és una titulació pròpia de la Universitat de Barcelona i serà coordinat per l´Eva Vilaseca, d’Espai Ambiental, i el Toni Lodeiro, d’Opcions.

20 docents i visites a 15 experiències

El curs comptarà amb ponències com les d’Álvaro Porro, el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona; Ana Moragues, de la Universitat de Barcelona; Ivan Miró, de Coòpolis, Diana Amigó, de l’Economat Social; o Albert Vinyals, de la UAB-ESCODI. En total, hi haurà 20 docents, entre ponents i guies de les visites a iniciatives.

A més, durant el curs es visitaran fins a 15 iniciatives i projectes professionals relacionats amb la promoció del consum responsable, com l’Espai Consum Responsable, La Fàbrica del Sol, el BiciHub, Can Calopa, La Comunal, Coòpolis, Innoba o Can Masdeu.

 Com inscriure’s

Podeu inscriure-us al curs d’especialització mitjançant el formulari d’inscripció.

El preu de la matriculació en el curs (300 €) és molt inferior al seu cost real gràcies al fet que, per al 2022, compten amb una subvenció de la Generalitat de Catalunya per a la promoció, la difusió i el foment de projectes d’economia social i cooperativa; i una altra de l’Ajuntament de Barcelona, “Impulsem el que Fas”, per a l’activació de l’economia dels barris.

Per aclarir qualsevol dubte podeu escriure a info@multiplica.coop (o mitjançant el formulari de contacte), trucar al 688876242, o a les xarxes mitjançant el hashtag #MultiplicaCC.