Ja podeu escoltar el pòdcast d’Anna Pacheco, “Contra la utopia de la multinacional”

El pòdcast va ser part de la Festa de la Febrerada i va ser una oportunitat per mostrar algunes realitats de l’ESS de Barcelona.

..
12/02/2024 - 10:05 h - Cultura i lleure Ajuntament de Barcelona

El divendres 2 de febrer es va celebrar La Febrerada: 2a trobada i festa de l’Economia Social i Solidària (ESS) de Barcelona. A l’espai de la Festa, a Paral·lel 62, es va desenvolupar en directe el pòdcast “Contra la utopia de la multinacional” conduït per Anna Pacheco. Ara, podeu escoltar el programa a través de Spotify o al YouTube.

La 2a edició de La Febrerada va comptar amb la col·laboració d’Anna Pacheco en un pòdcast en directe per explicar algunes de les realitats de l’Economia Social i Solidària de Barcelona.

El programa “Contra la utopia de la multinacional” va donar veu alguns exemples d’iniciatives de la ciutat, de diferents àmbits sectorials (habitatge, distribució, restauració, cultura i comunicació), posant de manifest reptes i èxits de la seva pràctica quotidiana fent economia i societat. Així, Paral·lel 62 va acollir la tertúlia on persones dels projectes RuderalMescladís, MensakasLa Carbonera i Proyecto Una van explicar la seva realitat, en un format amè i accessible per tal de difondre l’ESS a públics no especialitzats en l’àmbit.

Escolteu el programa complet a través de Spotify o al YouTube.

.. ..