Obert el període d’inscripcions per participar a la 8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

El termini per presentar propostes es tancarà el proper 9 d’octubre, inclòs.

..
19/09/2022 - 11:09 h - Nadal Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona organitza la 8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària en el marc de les festes de Nadal de l’any 2022. S’obre el període d’inscripcions, per a empreses i/o organitzacions de l’Economia Social i Solidària (ESS) i consum responsable de Barcelona. Es poden presentar les propostes fins al 9 d’octubre, inclòs.

La 8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària torna aquest desembre a plaça Catalunya. Les organitzacions interessades han de presentar el seu interès en el formulari abans de diumenge 9 d’octubre 23.55 h.

La Fira té un doble objectiu: donar a conèixer i facilitar el consum responsable i l’ESS; i donar visibilitat i enfortir les empreses i organitzacions de l’ESS de la ciutat. Després de l’èxit de les set edicions anteriors de la Fira, l’Ajuntament realitza una crida oberta a les empreses i organitzacions de l’ESS de la ciutat perquè mostrin el seu interès a participar en la nova edició.

Aquest any, i després dels anys de mesures derivades de la covid-19 que impedien les activitats i l’elaboració de menjar in situ, es tornarà a desenvolupar tallers, formacions i altres activitats culturals, així com els espais de degustació amb la carpa d’alimentació.

A qui busquem?

Empreses, organitzacions i projectes de l’Economia Social i Solidària (ESS) i del Consum Responsable de Barcelona que puguin oferir productes i serveis que promouen i permeten practicar un Consum Responsable i l’Economia Social i Solidària.

Què oferim?

Espais a la Plaça Catalunya de Barcelona per oferir productes i difondre els valors, les pràctiques econòmiques i socials i de Consum Responsable i l’Economia Social i Solidària.

Com puc fer arribar el meu interès?

Les organitzacions interessades han de presentar el seu interès en el següent formulari fins diumenge 9 d’octubre 23.55 h.  Formulari en castellà

En cas de dubte o preguntes, podeu contactar amb l’organització a través del correu firaconsumresponsable@bcn.cat.

Dates de la Fira
Del divendres 16 a divendres 30 de desembre de 2022. Caseta oberta d’11.00 h a 20.30 h, amb horaris especials els dies 16, 19, 20, 21 (de 16.00 h a 20.30 h) i 24 (fins a 18 h)
25 i 26 de desembre tancada.

Documentació

..