Programes d’acompanyament per iniciatives d’Economia Social i Solidària

Des del 2019, s’han realitzat 1900 atencions, acompanyant 98 projectes d’emprenedoria i 143 entitats i empreses.

..
10/02/2023 - 09:19 h - Empresa Ajuntament de Barcelona

Aquest febrer, les empreses i entitats acompanyades en els programes Camí de la Solidesa i Reimaginem s’apropen al tancament del treball realitzat en els darrers mesos. A la vegada, les dones o col·lectius de dones amb projectes d’emprenedoria ja poden presentar la seva candidatura per participar en la 7a edició del Construïm en Femení.

El Camí de la Solidesa, el Reimaginem i el Construïm en Femení són tres programes d’acompanyament impulsats per la direcció d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa.

Dissenyats amb l’objectiu de donar suport i enfortir les iniciatives de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS) a partir de formacions i assessoraments personalitzats, cada programa s’enfoca en un aspecte socioempresarial diferent, donant un espai específic per les iniciatives de l’ESS segons el seu nivell de maduresa.

A més, el Camí de la Solidesa i el Construïm en Femení estan dirigits específicament a dones empresàries, líders i emprenedores, adreçant la bretxa de lideratge i emprenedoria femenina.

Si esteu interessades a formar part de la pròxima edició del Construïm en Femení, a la pàgina web teniu tota la informació necessària, on també trobareu el formulari per enviar la vostra candidatura fins al dia 20 de febrer.

Des del 2019, s’han realitzat 1900 atencions, acompanyant 98 projectes d’emprenedoria i 143 entitats i empreses, que sumen un total de 500 persones (80% dones).

.. ..