Maria Nicolau i Ernest Cañada conversaran sobre gastronomia, patrimoni i altres turismes. Lluny de la massificació i models nascuts a la segona meitat del segle XX, avui dia sorgeixen alternatives per a un turisme social i comunitari, responsable i allunyat de les dinàmiques dels grans Tour operadors. I és aquí on gastronomia i patrimoni culinari poden ser decisius en la construcció d’una nova oferta i, en definitiva, d’un model més beneficiós per al territori.


Organitza: L’Olivera coop – Masia Can Calopa

Coorganitza: Espai Consum Responsable

Col·laboren: Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, Ajuntament de Barcelona

Horaris

Maria Nicolau i Ernest Cañada conversaran sobre gastronomia, patrimoni i altres turismes. Lluny de la massificació i models nascuts a la segona meitat del segle XX, avui dia sorgeixen alternatives per a un turisme social i comunitari, responsable i allunyat de les dinàmiques dels grans Tour operadors. I és aquí on gastronomia i patrimoni culinari poden ser decisius en la construcció d’una nova oferta i, en definitiva, d’un model més beneficiós per al territori.


Organitza: L’Olivera coop – Masia Can Calopa

Coorganitza: Espai Consum Responsable

Col·laboren: Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, Ajuntament de Barcelona

Error del Plànol BCN
Plànol BCN could not be loaded due to wrong api settings.

Masia Can Calopa

Adreça:
Ctra Sta Creu Olorda Sarrià, 350
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Població:
Barcelona