Activat el servei d’assessorament telemàtic de l’ESS de Barcelona Activa

27/05/2020 - 13:24

Aquest servei ofereix suport i acompanyament tant a projectes emprenedors, com a organitzacions d’ESS.

L’assessorament telemàtic és especialitzat i personalitzat i té com a objectiu impulsar i potenciar l’ESS donant suport a diferents iniciatives, sigui quin sigui el grau de desenvolupament en què es trobin. Aquest acompanyament s’adreça tant a projectes d’emprenedoria encara per constituir-se, com a organitzacions que ja desenvolupen activitat, així com per a persones interessades en informar-se sobre L’ESS de manera genèrica.

Arrel de la situació actual provocada per la covid-19, Barcelona Activa ha engegat un servei d’assessorament virtual en Economia Social i Solidària. L’assistència s’ha organitzat en tres àrees, segons el públic a qui va dirigit.

Per a projectes d’emprenedoria: en el cas de voler emprendre, s’ofereix ajuda per la generació d’idees, informació sobre legislació i fiscalitat, comunicació, finançament, organització i gestió d’equips i acompanyament en el desenvolupament del pla d’empresa. La persona interessada haurà d’inscriure’s a la data que esculli i el personal del nostre equip tècnic es posarà en contacte per definir els detalls de la cita. Cada cita serà de 30 minuts i no se’n podran demanar de consecutives.

 Per a organitzacions: aquest servei especialitzat està orientat a la resolució de consultes i a l’acompanyament en el desenvolupament i enfortiment d’empreses i entitats de l’ESS. En aquest servei es podran resoldre tant necessitats immediates (formacions, ajudes econòmiques i informació jurídica, entre d’altres) com rebre assessorament més estratègic sobre finançament, comunicació, gestió o organització d’equips. Una vegada concretada la demanda, una persona tècnica contactarà per via telefònica o correu electrònic per resoldre els dubtes concrets o si cal fer conjuntament un pla de formació i acompanyament. Comptem, també  amb un servei d’assessorament específic i especialitzat per a iniciatives del sector de les cures per tal de  resoldre  dubtes i  necessitats tant  relacionades amb l’afectació de l’activitat per la covid-19 com per construir escenaris de futur.

Punt d’Atenció i Orientació: Servei especialitzat per informar i orientar les persones interessades en formar-se, treballar o emprendre en l’àmbit de l’ESS i les empreses del sector. S’hi pot accedir a través del telèfon 900 533 175 o mitjançant la següent adreça de correu electrònic:  innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

L’horari d’atenció és de 9.00 a 18.00 h, de dilluns a divendres.

Altres notícies destacades

Ampliació del Fons de Crèdit Municipal per l’ESS

03/08/2020 - 12:06

Els convenis amb Coop57 i Fundació Fiare suposen 4 milions de finançament

ConversESS de tardor, cicle de ponències sobre la covid-19 al setembre

22/07/2020 - 15:24

Cicle d’activitats per parlar sobre les conseqüències de la covid-19.

Activitats i formacions ESS de juliol i setembre

21/07/2020 - 12:27

Continuen els tallers i sessions virtuals per entitats i emprenedoria.