Álvaro Porro renova com a Comissionat en el nou govern municipal

25/07/2019 - 20:38

Amb l’aprovació del nou cartipàs municipal, encapçala el Comissionat d’Economia Social, Verda, Desenvolupament Local i Política Alimentària.

Amb l’aprovació del nou cartipàs el passat 16 de juliol, es va fer públic l'acord programàtic de govern entre Barcelona en Comú i el Partit Socialista de Catalunya (PSC) on es manté la figura del Comissionat i es revalida en el càrrec a Álvaro Porro com a Comissionat d’Economia Social, Verda, Desenvolupament Local i Política Alimentària.

Aquest nou Comissionat està emmarcat en la Primera Tinença d’Alcaldia i inclourà com a línies fonamentals l’impuls de l’Economia Social i Solidària i de les Cures, el desenvolupament local i la innovació socio-econòmica de proximitat, el Consum Responsable i les Polítiques Alimentàries; així també, es reforça el treball compartit amb les regidories de Comerç i Mercats i de de Salut, Envelliment i Cures i la de Transició ecològica.

El Comissionat Álvaro Porro ha manifestat estar “content de poder continuar construint allò que es va iniciar al mandat anterior de manera que aquestes polítiques i els seus serveis i projectes es puguin consolidar a la ciutat com a part de la política econòmica municipal”.

En el proper butlletí de setembre publicarem una entrevista amb el Comissionat Álvaro Porro per aprofundir en els reptes i oportunitats del nou mandat 2019-2023.

Altres notícies destacades

Obert el termini per sol·licitar la participació a la V Fira de Consum Responsable i d’ESS

11/10/2019 - 09:49

Les sol·licituds es poden fer fins al 21 d'octubre. La fira es farà del 20 al 31 de desembre a Plaça Catalunya.

Barcelona serà la Capital Mundial per a l’Alimentació Sostenible el 2021

09/10/2019 - 08:54

Barcelona acollirà la trobada internacional del pacte de Milà convertint-se en la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Comuns Urbans: 10 fitxes mostren experiències locals de les ciutats de Montreal i Barcelona

03/10/2019 - 17:55

Descobriu el resultat de la missió d'estudi sobre els comuns urbans a Barcelona organitzada per CITIES.