Barcelona Activa dona suport a noves iniciatives de serveis de cures

20/04/2018 - 09:46

Comença un nou programa de formació i acompanyament per a emprenedores en l'àmbit de la cura de les persones.

Des del 18 d’abril i fins al 31 d’octubre, vint persones emprenedores interessades a impulsar una iniciativa econòmica col·lectiva de l’àmbit de la cura participen en aquest nou programa de Barcelona Activa “En prenem cura”.

Durant aquests mesos es formarà i s’acompanyarà a les persones participants del programa en la construcció del seu projecte d’emprenedoria, enfortint les seves competències personals, però també, els seus coneixements sobre els aspectes relacionals grupals, econòmics, financers i fins i tot formals, de les iniciatives socioempresarials que volen tirar endavant.

Aquesta iniciativa vol millorar la vida diària de les persones, perquè s’ofereixen serveis de la llar, es té cura de persones grans o dependents, dels infants, etcètera. Durant aquesta formació s’haurà de definir quins serveis prestarà depenent dels perfils.

D’altra banda, el programa també preveu visites i intercanvis d’experiències amb casos reals.

Aquest programa a mida, que es posa en marxa des de la Direcció d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa, forma part de les accions del Pla de Barris.

Altres notícies destacades

Can Calopa, un projecte social i agroecològic

13/05/2021 - 11:19

CAN CALOPA. La masia de Can Calopa de Dalt, de titularitat pública i gestionada des del 2010 per la cooperativa d’inserció social L’Olivera, produeix el vi Vinyes de Barcelona i impulsa el cicle d'activitats "Diàlegs a l'era".

Cinc propostes de formació per apropar-vos a l’alimentació sostenible

13/05/2021 - 10:22

FORMACIONS. Un dels instruments per enfortir les polítiques alimentàries és la programació formativa que s'ofereix tant a personal públic com a organitzacions del sector.

"Aquest any posem al centre de Literal la lluita contra el canvi climàtic i les lluites feminista i antifeixista"

12/05/2021 - 10:47

Economia Social i Solidària. Torna el festival presencial, amb activitats en format de festival literari i mercat del llibre adaptat