Coneix i forma’t en Economia Social i Solidària amb Barcelona Activa

11/06/2021 - 11:30

Economia Social i Solidària. L'oferta formativa estable s’estructura en quatre blocs: comunicació, gestió d’organitzacions, fiscalitat i finançament i tendències i oportunitats.

Barcelona Activa vol generar impactes ambientals i socials positius, i models organitzatius més democràtics. Per això ofereix càpsules formatives gratuïtes de curta durada a les persones i organitzacions que vulguin formar-se en Economia Social i Solidària.

Barcelona Activa segueix oferint un conjunt de càpsules formatives de curta durada i gratuïtes creades amb l’objectiu de dotar d’eines a les empreses i entitats de l’ESS i a les que vulguin apostar per la generació d’impactes ambientals i socials positius i models organitzatius més democràtics. Aquestes es duen a terme tant en format mono-sessió (una única sessió) com multi-sessió (en més d’un dia o sessió).

L’oferta formativa estable s’estructura en quatre blocs: comunicació, gestió d’organitzacions, fiscalitat i finançament i tendències i oportunitats.

Consulta el calendari d’aquest trimestre en aquest enllaç.

No et perdis tampoc l’oferta formativa dirigida a organitzacions d’ESS aquí.

Si t’interessen formacions enfocades en l’emprenedoria visita el web d’emprenedoria aquí.

Encara no saps què és l’ESS? T’ho expliquem!

D’altra banda, si encara no coneixes l’Economia Social i Solidària, aquesta proposta t’interessa! El 30 de juny (o qualsevol últim dimecres de mes) Barcelona Activa programa una sessió informativa per a totes aquelles persones, tant empresàries, emprenedores o en procés de recerca de feina, que encara no coneixen el concepte d’ESS.

A grans trets, els projectes i iniciatives de l’ESS actuen orientades per valors com l’equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat, i també, són promotores de canvi social. Si creus que pots encaixar-hi, apunta la data: 30 de juny de 12 a 14 h, en format virtual.

Ja et pots inscriure en aquest enllaç

Més informació

Altres notícies destacades

m1-Enfortim-BANNER-252x252px_CAT

Publicació de la resolució provisional d’ENFORTIM ESS 2021

19/07/2021 - 08:57

Economia Social i Solidària. Del 20 de juliol al 2 d'agost les organitzacions beneficiàries poden presentar la documentació requerida

fotoestrategiaESSBCN2030

Barcelona presenta l’Acord de Ciutat per a l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària 2030

14/07/2021 - 15:06

Economia Social i Solidària. El nou Pla d’Impuls de l’Economia Social i Solidària 2021-2023, alineat a l’Estratègia #ESSBCN2030

Pla d'Impuls de l'ESS 2021-2023

El nou Pla d’Impuls de l’Economia Social i Solidària a Barcelona, 2021-2023

14/07/2021 - 12:41

Economia Social i Solidària. La política pública de Barcelona té un nou Pla d’Impuls de l’Economia Social i Solidària pels anys 2021 a 2023.